140. KAI NAGA  |
€ 15,00 |
Krokant gebakken kippenbout (zonder bot) in milde zoete pikante ketjapsaus en groenten |
141. PLA PHAO |
€ 23,00 |
In bamboe gegrilde zeebaars (zonder graten) met gemalen knoflook, koriander, peper en limoen dressing |
142. KOENG YAI SAUCE MAKHAAM |
€ 22,50 |
Gebakken garnalen in broodkruimels geserveerd met broccoli, winterpeen en babymaïskolven in tamarinde saus |
143. NUA TA-KHRAI  |
€ 18,00 |
Gegrilde gemarineerde ossenhaas met citroengras, knoflook, rode ui en vissaus |
144. LAAB KAI  |
€ 15,00 |
Fijngehakte kipfilet met koriander, pepermuntblad, en rode ui in pikante saus met ijsbergsla |
145. LAAB NUA  |
€ 16,50 |
Fijngehakt rundvlees met koriander, pepermuntblad, en rode ui in pikante saus geserveerd met ijsbergsla |
146. PLA SAM ROT |
€ 22,00 |
Gebakken dorade (zonder graten) in pikante zoete chili saus |
147. PLA KRATHIAM PRIK THAI |
€ 22,00 |
Gebakken dorade (zonder graten) met knoflook en witte peper |
148. NUA SAM ROT  |
€ 20,50 |
Roergebakken rundvlees met ananas en cashewnoten in zoete chili saus |