Voorgerechten
|
1. PO-PIA THOT |
€ 6,50 |
3 gebakken loempia’s met kip, winterpeen, glasnoedels en spitskool |
2. PO-PIA TIEE  |
€ 6,50 |
3 gebakken vegetarische loempia’s met glasnoedels, winterpeen en spitskool |
3. THOT MAN PLA  |
€ 7,00 |
4 gebakken viskoekjes met fijngehakte kouseband, citroenblad en rode kerriepasta |
4. KHANOM PANG NAA KONG  |
€ 7,00 |
4 gebakken gevulde tosti’s met gemalen koriander, knoflook, garnalen en sesamzaad |
5. KAI HOR BAI TOEY  |
€ 7,50 |
4 gemarineerde stukjes kipfilet in pandanblad |
6. SATAY KAI  |
€ 6,50 |
3 gegrilde kipsaté’s met pindasaus |
7. MIXED HORS D’OEUVRES  |
€ 9,50 |
Gebakken loempia, viskoekjes, kipfilet in pandanblad, garnalentosti en kipsaté |
8. POO JA |
€ 11,00 |
2 gevulde krab met gemalen garnalen, krabvlees, korianderwortel en knoflook |